O nama

SunStar | 19.4.2012


Preduzeće SUN STAR D.O.O. Beograd se bavi uvozom i prodajom potrošnog kancelarijskog materijala – konkretno kompatibilnih laserskih i inkjet kertridža za HP, CANON, SAMSUNG, LEXMARK, EPSON i ostale štampače.

Pored uvoznog programa svojim kupcima nudimo i programe koje u kompenzaciji nabavljamo od drugih uvoznika – originalne kertridže kao i prateći potrošni materijal: ribone za matrične štampače, filmove za fax aparate, magnetne medije, tonere za kopir aparate, kalkulatore i računske mašine, fotokopir papir itd.

Desetogodišnje iskustvo u prodaji kertridža nas je opredelilo da se odlučimo za uvoz i prodaju kompatibilnih kertridža. Naime, kupci su dugi niz godina koristili isključivo originalne kertridže, a kasnije, da bi uštedeli, i reciklirane (refabrikovane) kertridže. Medjutim, u poslednjih nekoliko godina globalno tržište se ubrzano preorjentisalo na treću vrstu kertridža - kompatibilne kertridže, koji su potpuno novi proizvodi, koji po svojim karakteristikama u potpunosti odgovaraju originalima. Razlog opadanja prodaje originalnih kertridža je njihova visoka cena, a recikliranih (često) problematičan kvalitet (recikleri se sve češće odlučuju da samo prepakuju kompatibilne kertridže)

Kao i kod drugih proizvoda i ovde postoje različiti nivoi kvaliteta. Preduzeće SUN STAR D.O.O. Beograd je ovlašćeni uvoznik i distributer za brendove ORINK i SKYFORD – ne slučajno! Više godina prodajemo ove proizvode i sigurni smo da su medju najboljim na našem tržištu, a svakako imaju najbolji odnos cene i kvaliteta!!!

Ovi brendovi poseduju sve potrebne sertifikate i izuzetno su zastupljeni na najprobirljivijem tržistu – tržištu EU.

Ako ste zainteresovani za više detalja o našem prodajnom asortimanu ili o započinjanju poslovne saradnje, molimo Vas da nam se obratite.

SUN STAR d.o.o je ovlašćeni uvoznik i distributer za brendove Orink i Skyford Print Solution.
Preduzeće Sun Star je od 07.07.2010. autorizovani uvoznik i distributer programa Orink za Srbiju i Crnu Goru.